Medievärlden i Stockholm

Det finns mycket att säga om medievärlden i Stockholm. Om man vill vara skämtsam kan man säga att det snarare borde kallas medievärlden i Bromma och Vasastan eftersom många av våra celebra människor bor eller kommer från dessa platser. Fredrik Wikingsson är ena delen av den populära duon Filip och Fredrik och han har bott i Bromma under lång tid tillsammans med sin fru och två barn. Den uppskattade komikern Henrik Schyffert har varit känd inom nöjessvängen sedan början på 90-talet och även han bodde i Bromma förut, men har på senare år flyttat till Vasastan. Det tycks vara så att mediemakten rör sig kring vissa geografiska platser i Stockholm.

Om man tycker att det är kul att spana på kändisar inom medievärlden ska man bege sig till en restaurang någonstans emellan Odenplan och S:t Eriksplan på Kungsholmen. Detta klassiska hak heter Tennstopet och där kan man få syn på både Henrik Schyffert och hans trogna kompanjon Fredrik Lindström. Kanske är det här de har kommit på idéer till sina många uppskattade krogshower? Ett stenkast från Vasaparken bor även Sigge Eklund som är ena halvan av duon Alex och Sigge. Denne hårfagre man är god vän med Fredrik Wikingsson och på sätt går kontakterna mellan Bromma och Vasastan i Stockholm.

Medievärlden är en ankdamm

Medievärlden i Stockholm brukar beskrivas som en ankdamm ibland. Dammen är liten, men ankorna är många. Om man väl har börjat bli nyfiken på hur allt hänger ihop med de olika relationerna kommer man inte bli besviken på vad man hittar. Henrik Schyffert var tidigare gift med författaren och läkaren Bea Uusma, vars syster är Martina Haag. Hon var i sin tur tidigare gift med Erik Haag, som numera ryktas ha en nära relation med Lotta Lundgren. Erik Haag är storebror till Kalle Zackari Wahlström som når stora framgångar i media, bland annat genom sitt uppskattade tv-program ””Gympaläraren””. Vad kan du mer upptäcka?

Medievärlden är mindre än den verkar